Your Adventure
Awaits

Acme Outdoors has everything you need to help you get started today. Check out our wonderful collection of gear that will make your next adventure complete.

Vi skal komme skaderne til livs

Byggebranchen står for 1/3 af verdens affald. For at eliminere den mængde affald skal vi kunne fange skader når de opstår. Det gør vi muligt.

Teknologi til fremtidens træbyggeri

Woodsense blev skabt med en mission om at sikre kvaliteten af fremtidens træbyggeri.

Træ er et fantastisk materiale at bygge med, men det er sårbart for fugt og mere, der desværre gør byggeaktører nervøse for at bruge det.

Derfor har vi sat os til mål at lave teknologi der gør det muligt for træfabrikker, entreprenører og bygherreat fange skader når de opstår.

Woodsense består af en gruppe passionerede teknologi optimister med den overbevisning at vi kan løse klodens største problemer med teknologi, hvis vi samarbejder med industriens arbejdere og laver brugbare værktøjer for dem.

Vores løsning er et produkt af hundredevis af samtaler med alle kæder i byggebranchen.

Vi samarbejder med en bred gruppe andre aktører - alt fra teknologiske GTS institutter til skadeservice firmaer og bygningsrådgivere.

Co-Owner John Doe

Jeppe Rasmussen

Passioneret, organiseret og drevet til at udvikle det bedste bæredygtige produkt der kan hjælpe byggebranchen i sin grønne omstilling.

Co-Owner Jane Doe

Vibeke Rohde

Effektiv og erfaren leder med advokatbaggrund der arbejder intenst for at Woodsense skal have den største positive indvirkning muligt.

Co-Owner Jane Doe

Lasse Regin

Intelligent, fokuseret og visionær data scientist med færdighederne til at dreje det rå data vi får ind til at kunne fange skader bedre end nogen anden.

Ring/skriv for at høre nærmere

Kontakt os på info@woodsense.dk eller 42 83 87 52