Byggeteknisk sælger til startup inden for bæredygtigt byggeri


Woodsense søger en profil der ønsker at bidrage til den grønne omstilling i byggebranchen ved at sælge vores produkter ind til større projekter. Udover at sælge vores produkt kommer du til at agere som konsulent, da vi vægter det tætte samarbejde med vores kunder højt. Du kan bidrage med byggeteknisk viden og være med til at lede udviklingsprojekter, hvor vi prøver nye metoder eller teknologier af. Vores fokus i Woodsense er at forlænge byggematerialers levetid og forhindre ressourcespild. Det gør vi ved hjælp af sensor løsninger hvor vores første produkt registrerer bl.a. træfugt, luftfugtighed og temperatur. Ved bruge af machine learning kan vi forudsige komplikationer i byggeriet og underrette vores kunder, så forholdene kan udbedres, inden skaden indtræffer. 

Vi har et udviklet og valideret produkt og har nu brug for at styrke det kommercielle team. Du bliver en vigtig spiller inden for følgende områder: Kundeforståelse og behovsanalyse, produkttilpasning, tilført værdi til kunden og vores økonomiske vækst. Du kommer til at indgå i vores kommercielle team hvor du refererer til vores CCO. 

Følgende arbejdsopgaver som vi forestiller os rollen indeholder


- Sparring med kunder om projekter der kunne være spændende at monitorere med vores løsning, herunder placering af sensorer på tekniske tegninger mm.
- Salg til både indkommende leads og opsøgende til virksomheder vi har kvalificeret gennem vores netværk 
- Sparring med det tekniske team om kundernes behov og brug af produktet.
- Udviklingsprojekter med partnere der videreudvikler produktet eller skaber ny viden til Woodsense. 
- Bidrage til at udvikle den strategiske retning for det kommercielle team og Woodsense generelt. 

Den rigtige kandidat opfylder størstedelen af følgende

- En byggeteknisk forståelse. Du kan være bygningskonstruktør, arkitekt, kan et håndværk eller andet relevant. 
- God til at skabe relationer og har erfaring med at arbejde med eksterne partnere.
- Dygtig til at kommunikere, både skriftligt og mundtligt. 
- Netværk i byggebranchen. 
- Salgs/konsulent erfaring. 
- Kørekort og mod på at tage til møder i hele landet, når nødvendigt. 

Vi tilbyder

Vi er en startup der for nylig har fået funding. Vi har et stærkt bagland med bestyrelse og investorer der deler deres netværk fra byggebranchen. Som team er vi ambitiøse, men også meget bevidste om at det skal være sjovt at gå på arbejde. Stillingen er som udgangspunkt fuld tid, men vi er en fleksibel virksomhed hvor vi gerne tilpasser os individuelle behov. 
Som en af de første medarbejdere får du stor mulighed for at sætte dit præg på rollen og virksomheden generelt, både nu og på lang sigt. Derudover tilbyder vi et warrantprogram hvor man på sigt kan optjene ejerskab i virksomheden. 

Kontoret ligger på Østerbro. Vi har fælles frokost hver dag og en græsplæne med det perfekte sol spot lige uden for hoveddøren. Ansøgninger behandles løbende med opstart efter aftale. Send CV og ansøgning til thijs@woodsense.dk. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte CCO, Thijs van Tilburg, på telefon 61333533.