Woodsense udvælges som del af Urbantech Mentoring 2021

Woodsense er blevet udvalgt som én af 15 danske startups til at være en del af Urbantech Mentoring 2021 som er et nyt mentoring-program søsat af Realdania og Industriens Fond.

Formålet med programmet er at fremme startup-virksomheder i Danmark og bidrage til udviklingen af innovative digitale løsninger som skal forme fremtidens bæredygtige byer. Woodsense er også netop blevet udvalgt for vores intelligente løsning som har potentialet til at gøre fremtidens byer bedre og mere bæredygtige.

Det danske mentoring-program drives af Rainmaking i samarbejde med den danske innovationshub BLOXHUB som ligeledes arbejder med bæredygtig byudvikling.

Adgang til netværk af aktører inden for bæredygtigt byggeri

Med Urbantech Mentoring 2021 får Woodsense tilbud til undervisning, træning, inspiration, målrettet mentorstøtte – samt adgang til et stort netværk af aktører inden for bæredygtig byudvikling.

I forbindelse med Realdania’s artikel om de udvalgte startups, udtalte Jeppe Rasmussen, founder og CEO i Woodsense følgende:


"For at træbyggeri skal vinde ordentligt ind i byggebranchen, så skal vi eliminere skader i fremtidens træbyggeri. Det gør vi kun ved at monitorere træ elementerne og følge dem i hele værdikæden ind til drift af bygningen. Det kræver både en dyb forståelse af branchens mest innovative og grønne aktører og af deres processer. Gennem Urbantech Mentoring håber vi derfor at få adgang til branchekendte personer, der kan hjælpe os skabe et tæt partnerskab med Danmarks førende byggevirksomheder."

Gennem et netværk til branchens aktører, satser vi på at Woodsense kan opbygge et tæt partnerskab med de førende byggevirksomheder i Danmark og på den måde være med til at præge den danske byggebranche i en grøn og bæredygtig retning.

Urbantech Mentoring 2021Læs mere
Kunne også have interesse
Sensorer fanger unormale udsving ved monitorering

July 5, 2021

I takt med at Woodsense sensorerne kommer ud og dækker større byggerier i både Danmark, Sverige og Norge, får vi adgang til mere data, som vi kan anvende til at forbedre vores anomali detekterings algoritmer. Sensorerne har været i stand til at fange mange forskellige udsving i målingerne - her er et udpluk af de mange varierende udsving, sensorerne har fanget.
Case: Adserballe & Knudsen

June 28, 2021

Et tidligere byggeprojekt ved Adserballe & Knudsen blev af Byggeskadefonden fremhævet som problematisk grundet revner i CLT-elementerne forårsaget af ringe fugthåndtering. For at mindske skader fremadrettet, ønskede Adserballe & Knudsen et øget fokus på deres fugtstrategi. Sensorløsningen fra Woodsense blev derfor testet med henblik på at holde øje med kritiske steder og lære af fugtudviklingen i byggeriet over tid.