Woodsense udvælges som del af Urbantech Mentoring 2021

Woodsense er blevet udvalgt som én af 15 danske startups til at være en del af Urbantech Mentoring 2021 som er et nyt mentoring-program søsat af Realdania og Industriens Fond.

Formålet med programmet er at fremme startup-virksomheder i Danmark og bidrage til udviklingen af innovative digitale løsninger som skal forme fremtidens bæredygtige byer. Woodsense er også netop blevet udvalgt for vores intelligente løsning som har potentialet til at gøre fremtidens byer bedre og mere bæredygtige.

Det danske mentoring-program drives af Rainmaking i samarbejde med den danske innovationshub BLOXHUB som ligeledes arbejder med bæredygtig byudvikling.

Adgang til netværk af aktører inden for bæredygtigt byggeri

Med Urbantech Mentoring 2021 får Woodsense tilbud til undervisning, træning, inspiration, målrettet mentorstøtte – samt adgang til et stort netværk af aktører inden for bæredygtig byudvikling.

I forbindelse med Realdania’s artikel om de udvalgte startups, udtalte Jeppe Rasmussen, founder og CEO i Woodsense følgende:


"For at træbyggeri skal vinde ordentligt ind i byggebranchen, så skal vi eliminere skader i fremtidens træbyggeri. Det gør vi kun ved at monitorere træ elementerne og følge dem i hele værdikæden ind til drift af bygningen. Det kræver både en dyb forståelse af branchens mest innovative og grønne aktører og af deres processer. Gennem Urbantech Mentoring håber vi derfor at få adgang til branchekendte personer, der kan hjælpe os skabe et tæt partnerskab med Danmarks førende byggevirksomheder."

Gennem et netværk til branchens aktører, satser vi på at Woodsense kan opbygge et tæt partnerskab med de førende byggevirksomheder i Danmark og på den måde være med til at præge den danske byggebranche i en grøn og bæredygtig retning.

Urbantech Mentoring 2021Læs mere
Kunne også have interesse
Woodsense indgår samarbejde med CLT Denmark

October 25, 2021

Woodsense har indledt et samarbejde med CLT Denmark i forbindelse med dokumentation af CLT’s egenskaber i forhold til at modstå fugt. Med en øget interesse for anvendelsen af CLT i branchen, er vi stolte af at kunne medvirke til at opbygge mere viden om materialet og dets fugtresistens i det danske klima.
Sensorløsning bidrager til at opnå DGNB bæredygtigheds- certificering

October 18, 2021

Woodsense har modtaget dokumentationsrapport fra Rambøll, som beskriver, hvordan sensorløsningen kan bistå byggeprojekter i at opnå den internationalt anerkendte DGNB bæredygtighedscertificering. En certificering som bidrager til at fremtidssikre bygninger, og fungerer som et kvalitetsstempel for bæredygtigt byggeri.