Opdatering af rapport-funktion på platform 

I april måned har vi implementeret en række forbedringer i rapport-funktionen på platformen, for at brugere kan dele rapporter til andre aktører i byggebranchen og dermed opnå en bedre brugeroplevelse.

Det er blandt andet blevet muligt at skabe rapporter på lange perioder og inkludere vejrdata for at se sammenhænge, samt inkludere alle noter og billeder tilknyttet sensor, for at have den nødvendige information til kvalitetssikring i én samlet rapport.

Det er også blevet muligt at angive specifikke positioner, hvor vejrdata skal hentes fra. Det er fordelagtigt i situationer, hvor sensorerne ikke er placeret samme sted geografisk og man fortsat gerne vil have vejrdata inkluderet i sin rapport.

Her kan du se et eksempel på en rapport genereret gennem vores platform. Af hensyn til vores kunde er dele af rapporten udeladt eller cencoreret.

Målingsoversigt: Træfugt, nedbør, temperatur (udenfor), luftfugtighed (udenfor).
Måling på træfugt inklusive nedbør.
Måling på temperatur (udenfor).
Måling på luftfugtighed (udenfor).
Udspecificering af sensormålinger.
Billede af sensorplacering.

Læs mere
Kunne også have interesse
Woodsense indgår samarbejde med CLT Denmark

October 25, 2021

Woodsense har indledt et samarbejde med CLT Denmark i forbindelse med dokumentation af CLT’s egenskaber i forhold til at modstå fugt. Med en øget interesse for anvendelsen af CLT i branchen, er vi stolte af at kunne medvirke til at opbygge mere viden om materialet og dets fugtresistens i det danske klima.
Sensorløsning bidrager til at opnå DGNB bæredygtigheds- certificering

October 18, 2021

Woodsense har modtaget dokumentationsrapport fra Rambøll, som beskriver, hvordan sensorløsningen kan bistå byggeprojekter i at opnå den internationalt anerkendte DGNB bæredygtighedscertificering. En certificering som bidrager til at fremtidssikre bygninger, og fungerer som et kvalitetsstempel for bæredygtigt byggeri.