April 30, 2021
Opdatering af rapport-funktion på platform 

I denne måned har vi implementeret en række forbedringer i rapport-funktionen på platformen, for at brugere kan dele rapporter til andre aktører i byggebranchen og dermed opnå en bedre brugeroplevelse.

Det er blandt andet blevet muligt at skabe rapporter på lange perioder og inkludere vejrdata for at se sammenhænge, samt inkludere alle noter og billeder tilknyttet sensor, for at have den nødvendige information til kvalitetssikring i én samlet rapport.

Det er også blevet muligt at angive specifikke positioner, hvor vejrdata skal hentes fra. Det er fordelagtigt i situationer, hvor sensorerne ikke er placeret samme sted geografisk og man fortsat gerne vil have vejrdata inkluderet i sin rapport.

Her kan du se et eksempel på en rapport genereret gennem vores platform. Af hensyn til vores kunde er dele af rapporten udeladt eller cencoreret.

Målingsoversigt: Træfugt, nedbør, temperatur (udenfor), luftfugtighed (udenfor).
Måling på træfugt inklusive nedbør.
Måling på temperatur (udenfor).
Måling på luftfugtighed (udenfor).
Udspecificering af sensormålinger.
Billede af sensorplacering.

Læs mere
Kunne også have interesse
Opdatering af rapport-funktion på platform 

April 28, 2021

I denne måned har vi implementeret en række forbedringer i rapport-funktionen på platformen, for at brugere kan dele rapporter til andre aktører i byggebranchen og dermed opnå en bedre brugeroplevelse. Læs mere om opdateringen.
Kan man fange fugtskader med vejrdata?

April 26, 2021

I vores intelligente sensorløsning kombinerer vi vores data på fugtigheden i træet med DMI’s Frie Data. Gennem en kombination af vores data og meteorologiske observationer som kan påvirke fugtmålingen i træet, er sensoren i stand til at spore fugt og uregelmæssigheder i tide.