Opdatering af rapport-funktion på platform 

I april måned har vi implementeret en række forbedringer i rapport-funktionen på platformen, for at brugere kan dele rapporter til andre aktører i byggebranchen og dermed opnå en bedre brugeroplevelse.

Det er blandt andet blevet muligt at skabe rapporter på lange perioder og inkludere vejrdata for at se sammenhænge, samt inkludere alle noter og billeder tilknyttet sensor, for at have den nødvendige information til kvalitetssikring i én samlet rapport.

Det er også blevet muligt at angive specifikke positioner, hvor vejrdata skal hentes fra. Det er fordelagtigt i situationer, hvor sensorerne ikke er placeret samme sted geografisk og man fortsat gerne vil have vejrdata inkluderet i sin rapport.

Her kan du se et eksempel på en rapport genereret gennem vores platform. Af hensyn til vores kunde er dele af rapporten udeladt eller cencoreret.

Målingsoversigt: Træfugt, nedbør, temperatur (udenfor), luftfugtighed (udenfor).
Måling på træfugt inklusive nedbør.
Måling på temperatur (udenfor).
Måling på luftfugtighed (udenfor).
Udspecificering af sensormålinger.
Billede af sensorplacering.

Læs mere
Kunne også have interesse
Sensorer fanger unormale udsving ved monitorering

July 5, 2021

I takt med at Woodsense sensorerne kommer ud og dækker større byggerier i både Danmark, Sverige og Norge, får vi adgang til mere data, som vi kan anvende til at forbedre vores anomali detekterings algoritmer. Sensorerne har været i stand til at fange mange forskellige udsving i målingerne - her er et udpluk af de mange varierende udsving, sensorerne har fanget.
Case: Adserballe & Knudsen

June 28, 2021

Et tidligere byggeprojekt ved Adserballe & Knudsen blev af Byggeskadefonden fremhævet som problematisk grundet revner i CLT-elementerne forårsaget af ringe fugthåndtering. For at mindske skader fremadrettet, ønskede Adserballe & Knudsen et øget fokus på deres fugtstrategi. Sensorløsningen fra Woodsense blev derfor testet med henblik på at holde øje med kritiske steder og lære af fugtudviklingen i byggeriet over tid.