Ny feature på Woodsense-platform: Plantegning

Vi har opdateret platformen, så det nu er muligt for brugerne at placere deres sensorer på en plantegning i platformen. Funktionen giver et bedre overblik over, hvor sensorerne er placeret i byggeriet og muliggør en nem overdragelse af information om sensor placering til aktører i alle stadier af byggeprojektet. 


Upload plantegning og placer sensor direkte i platform 

Du kan uploade plantegningen som billedfil direkte til platformen, hvorefter sensorerne kan placeres de rette steder på tegningen. Plantegninger kan uploades både fra computer og mobil, hvilket gør det muligt, at ordne upload af plantegning og placering af sensorerne direkte fra pladsen. 


Når sensorerne er placeret på plantegningen, vil de fremgå som grønne prikker, hvilket gør det nemt at finde frem til sensorerne på alle tidspunkter i byggeprojektet. 


Du kan danne dig et overblik og tilgå alle uploadede plantegninger efter behov under siden Plantegninger på platformen. 


Det er også netop på denne side, du kan uploade plantegninger og placere sensorer på tegningerne.Overblik - også 10 år efter placering af fugtsensor 

Woodsense sensorerne har en levetid på helt op til 10 år. Når sensorerne skal skiftes ved endt levetid, kan placeringen på disse nemt findes på plantegningen - selv hvis byggeriets oprindelige aktører ikke husker den præcise placering, eller ansvaret for fugthåndteringen er blevet overdraget til anden part. 


På den måde giver den nye opdatering et fantastisk overblik over, hvor sensorerne er placeret i byggeriet og muliggør en nem overdragelse af information om sensor placering til aktører - i alle stadier af byggeprojektet. 


Se vores Plantegning Guide for en udførlig gennemgang af, hvordan du tager den nye opdatering i brug. 

Læs mere
Kunne også have interesse
Woodsense indgår samarbejde med CLT Denmark

October 25, 2021

Woodsense har indledt et samarbejde med CLT Denmark i forbindelse med dokumentation af CLT’s egenskaber i forhold til at modstå fugt. Med en øget interesse for anvendelsen af CLT i branchen, er vi stolte af at kunne medvirke til at opbygge mere viden om materialet og dets fugtresistens i det danske klima.
Sensorløsning bidrager til at opnå DGNB bæredygtigheds- certificering

October 18, 2021

Woodsense har modtaget dokumentationsrapport fra Rambøll, som beskriver, hvordan sensorløsningen kan bistå byggeprojekter i at opnå den internationalt anerkendte DGNB bæredygtighedscertificering. En certificering som bidrager til at fremtidssikre bygninger, og fungerer som et kvalitetsstempel for bæredygtigt byggeri.