April 19, 2021
Woodsense modtager støtte fra Realdania’s Innovation til marked

Woodsense kunne fra marts findes på listen over udvalgte virksomheder til Realdanias Innovation til marked-kampagne, som er målrettet at fremme bæredygtig omstilling og vækst for byggeriets virksomheder. Den flerårige kampagne løber fra 2021 til udgangen af 2023 og yder dels økonomisk støtte, dels teknisk og kommerciel rådgivning for byggeriets virksomheder.

Realdania arbejder med at fremme bæredygtigt byggeri og bæredygtige byer. I den nyeste rapport fra ConTech Lab, udviklet i samarbejde mellem Molio, Realdania og Industriens Fond, fremhæves digitalisering som en af de mest effektive værktøjer til at sikre fremtidens bæredygtige byggeri. En rapport, Woodsense ligeledes er fremhævet i, som en af de virksomheder der gennem digitalisering er med til at skabe fremtidens byggeri.


Innovation til marked har, som Realdanias hovedindsats målrettet byggeriets virksomheder, fokus på at fremme de virksomheder som støtter digitaliseringen af dansk byggeri. Gennem økonomisk støtte samt teknisk og kommerciel rådgivning afhjælper Innovation til marked den udfordring, mange nye bæredygtige løsninger står overfor: At gå fra idé til marked.

I den forbindelse har vi fået mulighed for at sætte ord på, hvad støtten fra Innovation til marked betyder for Woodsense:


”Støtte fra Innovation til marked åbner op for, at der kan bruges mere tid sammen med kunder og udvikle add-ons til løsningen der gør, at det er muligt at være mere behjælpelig for kunderne.” – Jeppe Rasmussen, CEO Woodsense.

Den støtte Woodsense har modtaget fra Realdania, har betydet en mulighed for at bruge mere tid med kunderne og få en bedre forståelse for, hvordan kunderne hver især får værdi ud af vores løsning - samt at udvikle og implementere løsningerne.


Støtten fra Realdania har også medvirket til, at Woodsense endelig kan vedlægge officiel dokumentation fra Teknologisk Institut for produktverificeringen af sensorløsningen, som blev udført i februar.

Læs mere
Kunne også have interesse
Opdatering af rapport-funktion på platform 

April 28, 2021

I denne måned har vi implementeret en række forbedringer i rapport-funktionen på platformen, for at brugere kan dele rapporter til andre aktører i byggebranchen og dermed opnå en bedre brugeroplevelse. Læs mere om opdateringen.
Kan man fange fugtskader med vejrdata?

April 26, 2021

I vores intelligente sensorløsning kombinerer vi vores data på fugtigheden i træet med DMI’s Frie Data. Gennem en kombination af vores data og meteorologiske observationer som kan påvirke fugtmålingen i træet, er sensoren i stand til at spore fugt og uregelmæssigheder i tide.