This is some text inside of a div block.
Udvikling af gateway til tørrekammer
Opsætning yderside af tørrekammer
Opsætning inderside af tørrekammer

Udvikling af gateway til tørrekammer

Hardware teamet how Woodsense har bygget en gateway som er i stand til at følge træet overalt på træleverandørers fabriksfaciliteter - selv i lukkede, tropiske tørrekamre. 


I udførelsen af projektet har teamet haft fokus på at udvikle en gateway som er i stand til dels at sende data og sensormålinger inde fra tørrekammeret, dels at modstå den høje temperatur, som findes i tørrekammeret.


Det er blandt andet gjort ved at sikre sensoren med en belægning, der gør den i stand til at modstå tørrekammerets ekstreme klima. 


Løsning udviklet til dansk træleverandør

Løsningen er udviklet specielt til en af Danmarks største leverandører af træ i byggeriet: Frøslev Træ A/S. Her skal sensoren monitorere og indsamle data i tørrekammer ved op til 60 grader for at afdække funktionsdygtigheden, hvis sensoren udsættes for samme forhold som træet, når det udtørres i tørrekammeret.


Dermed er det muligt for Frøslev Træ A/S at følge træet fra det bliver modtaget, gennem alle processer på fabrikken og helt til den færdige konstruktion på byggepladsen! 


Det giver selvsagt en ekstra sikkerhed for de kunder som modtager træet, at det har den ideelle tørhed og at det er blevet monitoreret fra start.

Vil du høre mere om hvad sensorløsningen kan gøre for dit byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte os.

Læs mere
Kunne også have interesse
Udvikling af gateway til tørrekammer

May 28, 2021

Hardware teamet hos Woodsense har bygget en gateway som er i stand til at sende data og sensormålinger - selv i lukkede tropiske tørrekamre, blandt andet ved at sikre sensoren med en belægning, der gør den i stand til at modstå tørrekammerets ekstreme klima. Med løsningen er det muligt at følge træet overalt på træleverandørens fabriksfaciliteter, hvilket giver en ekstra sikkerhed for de kunder, som modtager træet.
Opdatering af rapport-funktion på platform 

April 28, 2021

I april måned har vi implementeret en række forbedringer i rapport-funktionen på platformen, for at brugere kan dele rapporter til andre aktører i byggebranchen og dermed opnå en bedre brugeroplevelse. Læs mere om opdateringen.